Få tips på babyprodukter online

Går du i väntans tider eller har du precis fått tillökning där hemma? Här får du tips på vilka hemsidor du kan shoppa babyprodukter online på.

Viktiga babytillbehör för den första tiden

Skötbädd, babyfilt, nappar, babymobiler, babysitter, nappflaska – Ja, listan kan bli lång på vad du behöver inför bebisens ankomst. Nedan ser du några förslag på viktiga babytillbehör för den kommande tiden. Du kan handla en hel del babyprodukter på nätet så väl som i fysiska butiker.

1

Ett riktigt bra skötbord

Det lär bli ett och annat blöjbyte fram tills att bebisen är helt blöjfri. Naturligtvis ska din bebis inte behöva vara våt i rumpan, då gäller det att hitta både skötbord och skötbädd för att enkelt kunna byta blöja. Du kan välja mellan de klassiska skötborden eller väggskötbord. Du kan handla skonsamma skötbord och liknande babyprodukter på nätet, exempelvis på sidor som Bonti eller Babyproffsen.

2

Billiga skötbäddar

Babyprodukter på nätet finns det gott om, det gäller också det breda utbudet av olika bekväma skötbäddar för en bra peng. Skötbädden läggs på skötbordet så att din bebis ligger mjukt och skönt under blöjbytet. Du kan hitta ett brett utbud av praktiska skötbäddar på bland annat Jollyroom, Babyland och Ikea.

3

Bra nappflaskor

Det är alltid bra att ha en uppsättning av olika nappflaskor hemma, för att smidigt kunna plocka med sig en ut på promenaden om den andra är i diskmaskinen. Det finns en hel uppsjö av olika fabrikat på nappflaskor. Vill du få lite inspiration eller fylla på din samling, kan du köpa bra nappflaskor på exempelvis Mambaby eller Homesafety.

4

Nappar och tillbehör

Alla barn vill inte ha napp, men för vissa bebisar är det ett måste. Nappen kan fungera både som en leksak och som en tröst. Det finns ett brett urval av babyprodukter online, bland annat på Apotea och Babyshop. Till nappen finns också en hel uppsjö av tillbehör, som exempelvis napphållare för att inte slarva bort nappen!

5

Babysitter eller babygunga

Är du på jakt efter en säker babysitter eller babygunga så din bebis kan vila gott? Det finns massor av olika modeller för det. På lekmer.se kan du välja och vraka mellan mängder av babysitters, hoppgungor och babygungor.

6

Babyvakt med eller utan kamera

Med en babyvakt får du hjälp att hålla koll på din baby om ni är i olika rum. Det finns varianter både med och utan kamera. Det finns flera tester som görs årligen där konsumenterna kan ta del av vilken modell som är bäst för tillfället, se exempelvis detta bäst-i-test. Babyvakter kan du köpa på flera hemsidor online, eller i affärer som Elgiganten eller MediaMarkt.

7

Barnvagn

Det finns ett stort utbud av olika barnvagnar som varierar mellan kvalité, modeller, storlek och färger. På Pyret & Snäckan, Bigbaby och Babyworld kan du hitta riktigt bra barnvagnar!

8

Bärsele

Söker du efter en stabil och skön bärsele för din bebis? Även i den här kategorin hittar du mängder av varianter. På knyt-an.se kan du hitta flera olika ergonomiska bärselar. För de som hellre önskar en bärsjal finns det ute på marknaden också.

9

Gåstol

En gåstol år både roligt och stimlurande för din bebis som kan träna på att ta sig fram med benen! Funderar du på att införskaffa en gåstol till ditt barn kan du hitta ett generöst sådant utbud bland annat på Babyringen och Jollyroom.

10

Potta

Är det dags att sluta med blöja och börja potträna ditt barn? Grattis! En potta ska vara skön, stabil och gärna lite fin så den blir lite roligare för ditt barn. Pottor kan du hitta på Babyland och Babybjörn.

Önskar du en checklista för förlossningsväskan?

Tryck här för att komma dit direkt!